jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sorlí (Compromís-Podem): “Portarem el canvi del País Valencià a Madrid per trencar amb les retallades i reconstruir un Estat del Benestar comparable amb Europa”

“El 20D ens juguem recuperar la sendera de l’estat de Benestar, de l’educació pública de qualitat, de la sanitat universal, de la lluita per la igualtat, de l’atenció a la diversitat i dels drets socials i civils, o continuar en el camí de les retallades laborals”. Així ho ha assegurat la número 1 de Compromís-Podem És el Moment al Congrés dels Diputats, Marta Sorlí, hui a les 19 hores al col·legi Ausiàs March de la Vall d’Uixó. Acompanyada pel diputat autonòmic de Compromís i conseller d’Educació Vicent Marzà; la diputada autonòmica de Podem, Cristina Cabedo; la número 2 de la candidatura al Congrés per Castelló, Claudia Varella; el número 4, Pau Sancho, del número 1 al Senat Jordi Navarrete; i la número 2 al Senat, Emilia Sánchez-Pantoja.

Davant d’un recinte ple de simpatitzants de la candidatura, Sorlí ha manifestat que “ha arribat el moment de canviar les coses, de canviar-les de veritat, i de canviar-les des d’aquí, amb una veu pròpia i forta al Congrés”.

Sorlí ha indicat que “les setmana que assistirem a anuncis estrella del PP, com va fer fa quatre anys, de baixades d’impostos, d’ajudes als joves i de pensions per als majors. També ho farà el PSOE. Però els partits tradicionals han perdut la credibilitat, perquè ja ho van anunciar fa quatre anys i fa vuit anys i no només no van complir, sinó que van iniciar el camí de les retallades de tota mena. Ha arribat l’hora de canviar, ha arribat el moment de recuperar la política per a les persones , d’acabar amb la corrupció, d’acabar amb la política per les elits i de pensar en la ciutadania, en les persones “.

Per la seva banda, el diputat autonòmic de Compromís, Vicent Marzà, ha apuntat que “fa uns mesos vam iniciar un canvi al País Valencià, que torna a apostar per l’educació pública i pel sistema de Benestar. Només amb una veu forta a Madrid , i només portant aquest canvi al Congrés i al Senat podrem canviar un model de finançament que ha marginat als valencians i valencianes per poder dur a terme un canvi profund de la política”.

En aquesta línia, la diputada autonòmica d’Podem, Cristina Cabedo, ha apuntat que “ha arribat el moment d’apartar la corrupció i als corruptes de totes les institucions; d’acabar amb les portes giratòries; d’acabar amb els clientelismes i de tornar a treballar per una societat sense exclosos “.

Últimas noticias

Contenido relacionado