viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Susana Ros (PSPV) defén les beques com a dret no retallable

Els socialistes van demanar ahirel vot perquè Pedro Sánchez siga el pròxim president del Govern i poder deixar així arrere l’educació de dues velocitats en interés d’uns pocs. “Només el PSOE pot garantir la igualtat d’oportunitats en l’educació, perquè torne a ser pública, universal, laica i gratuïta”, ha destacat la diputada i candidata número dos al Congrés, Susana Ros.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Cal deixar arrere l’educació de dues velocitats en interès d’uns pocs de la dreta”[/pullquote]
“Els socialistes no volem per al nostre país l’educació de Rajoy. Anem a fer front a aquesta dreta i a derrocar els murs de la supèrbia, en aqueixa educació a la qual el PP ha retallat 5.000 milions d’euros, ha llevat beques, la que preval als centres privats, la que separa xiquets i xiquetes i la de pujada de taxes”, ha afegit la diputada.
Ros ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita ahir a Atzeneta i Vilafamés, on ha participat en les fires tradicional i gastronòmica d’aquestes poblacions al costat dels candidats al Senat Ana Belén Edo, Antonio Gozalbo, José Antonio Albado, els alcaldes Santiago Agustina i Abel Ibáñez, càrrecs del partit, militants i simpatitzants.
Entre les propostes del projecte de Govern del PSOE i de Pedro Sánchez per a Espanya en matèria educativa, destaquen la ampliació del dret a l’educació pública des dels 0 als 18 anys, especialment en l’escolarització de 0 a 3 anys, la gratuïtat dels llibres de text, beques de transport i menjador, mesures que ja han sigut impulsades a la Comunitat Valenciana amb el Consell de Ximo Puig, ha dit Ros.

Últimas noticias

Contenido relacionado