domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El teatre infantil i la màgia prenen les places de Sagunt

L’objectiu de la tercera edició del festival ‘Menuda Ciutat, el divendres teatre al carrer’ és acostar les activitats culturals als espais públics i en concret a un públic familiar.

 

Les actuacions es realitzaran els divendres a les 19 hores en quatre places al mateix temps de les set escollides en esta edició, que són Cronista Chabret, Reina Fabiola, Antiga Moreria, Àgora del Casal Jove, carrer Alquerieta del Roc, Albereda del Consell i Manuel Azaña. Totes les companyies participants estan especialitzades en activitats infantils i han sigut preseleccionades pel SARC (Servei d’Assistència i Recursos Culturals) de la Diputació de València.

 

Cal recordar que esta iniciativa fou una petició que van fer els propis xiquets a través dels grups motors del Consell de la Infància i que va ser arreplegada en el Pla d’Infància Municipal aprovat el passat any. En este pla s’arreplega la realització d’activitats culturals per a públic infantil en espais públics, tasca que la regidoria de Joventut està duent a terme a través de propostes com ‘Menuda Ciutat’ i ‘Els diumenges al solet’.

 

Demà a les 19 hores s’interpretaran simultàniament: Contes màgics d´Orient Llunyà, per Ana Canet en la plaça Antiga Moreria; Circuentos, per A la Lluna en l’Albereda del Consell; Abatido Circus, per Baraka en la plaça Cronista Chabret; i Magia Cadabra, per José Just en la plaça Reina Fabiola.

 

El divendres 11 de maig a les 19 hores s’interpretaran simultàniament: Kanijo Circus, per A la Lluna en la plaça Cronista Chabret; Frente Malabar Chou, per Escenart en la plaça Manuel Azaña; Sonata Circus, per La Trupe Malabo en el carrer l’Alquerieta del Roc; i Las tres cerditas arquitecta, per Los gatos con batas en la plaça Reina Fabiola.

 

El divendres 18 de maig a les 19 hores s’interpretaran simultàniament: Superdona, per La Troupe Malabo en l’Albereda del Consell; La Rateta, per Elisa Matallín en la plaça Antiga Moreria; Piojos y Pulgas, per Cecilia Silva en l’Àgora del Casal Jove; i El Principito, per Rebombori en la plaça Cronista Chabret.

 

El divendres 25 de maig a les 19 hores s’interpretaran simultàniament: El día de Ramiro, per AMEBA en la plaça Manuel Azaña; Tornillo Magia Town, per Baraka en l’Àgora del Casal Jove; El refugi dels monstres oblidats, per Rebombori en la plaça Cronista Chabret; i Cajas y cuentas, per A la Lluna en el carrer l’Alquerieta del Roc.

 

Finalment, el divendres 25 de maig a les 17.30 hores i el dissabte 26 a les 11 h el Grup de Teatre de l’IES Clot del Moro interpretarà Little Red Riding Hood (Caputxeta Roja), una obra de teatre infantil en anglés dirigida a públic a partir de 3 anys, produïda i interpretada per l’assignatura de teatre de 2º d’ESO de l’institut.

Últimas noticias

Contenido relacionado