martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un total de 3.000 persones visiten a Cullera la XVI Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública

Un total de 3.000 persones han visitat aquest dissabte a Cullera la XVI Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública, que organitza anualment l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències en commemoració del Dia Europeu del 112, que es va celebrar el darrer 11 de febrer.

Més de 300 professionals d’emergències i seguretat pública han participat enguany en aquesta trobada, que té com a objectiu mostrar com es treballa diàriament i durant una emergència, així com quins són els recursos que utilitzen els diferents organismes i administracions que intervenen.

La Fira de les Emergències ha comptat aquesta edició amb la presència de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, que ha visitat els 20 estands del certamen acompanyada pel director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, i per l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor.

Tallers, exhibicions i demostracions canines han estat algunes de les activitats en les quals han pogut participar els visitants. Aquest any, a més, per la proximitat de l’esdeveniment a la costa, Salvament Marítim i Creu Roja, han realitzat un exercici de rescat en el mar.

Últimas noticias

Contenido relacionado