martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Trànsit informa de les afeccions a la mobilitat en València per la carrera solidària de Creu Roja

Amb motiu de la sisena edició de la Carrera Solidària Popular Creu Roja, que se celebra este diumenge a València, el Centre de Gestió de Trànsit informa sobre el recorregut de la prova i sobre les possibles afeccions al trànsit rodat. La carrera està prevista de 9 a 10 hores.

L’eixida de la carrera tindrà lloc al passeig de l’Albereda, número 10, per a prosseguir per l’avinguda d’Aragó, pont d’Aragó i plaça d’Amèrica, continuarà després pel passeig de la Ciutadella en el sentit invers del trànsit rodat fins al pont del Real, General Elio, avinguda de Blasco Ibáñez, avinguda d’Aragó i, de nou, el passeig de l’Albereda, on conclourà la prova.

El tall al trànsit total per muntar l’eixida es farà el mateix diumenge a partir de les 6 hores, tot i que l’estacionament estarà prohibit al passeig de l’Albereda entre el pont de l’Exposició i el pont del Real des del dissabte, dia 5, a les 23 hores.

D’altra banda, des del Centre de Gestió de Trànsit s’adverteix que la carrera compartirà espai per la calçada amb el trànsit rodat en l’avinguda de Blasco Ibáñez i en el tram d’Amadeu de Savoia fins a l’Albereda, ocupant els dos carrils de la dreta de la circulació.

Últimas noticias

Contenido relacionado