23:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Tres ferides en un càmping del Puig després d’una explosió

Quatre persones han resultat ferides aquesta vesprada en una explosió originada per causes desconegudes en una cabanya en el càmping El Garbí del Puig, situat en el Camí de la Calderona.

Segons informa el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), quatre casetes del càmping han cremat després de registrar-se una explosió en una d’elles. Tres de les persones afectades han sigut traslladades a l’Hospital de Sagunt.

Es tracta d’una dona de 71 anys que pateix un dolor toràcic, una altra de 65 amb els mateixos símptomes i fractura d’húmer i, finalment, una xiqueta de sis anys assistida per inhalació de fum. La quarta persona, una altra dona de 74 anys, ha patit una crisi d’ansietat però no ha sigut necessari traslladar-la a cap centre sanitari.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat vint bombers que han treballat en l’extinció de l’incendi que ha afectat quatre casetes i a cadires i taules que hi havia al costat d’elles.

L’incendi, que es va iniciar al voltant de les 14.30 hores, ha sigut donat per extingit a les 17.00 hores, segons ha informat el Consorci de Bombers.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado