martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Trump assegura que ha “guanyat” les eleccions i denuncia frau

Trump guanya a Ohio, Iowa i Florida mentre que Biden s'assegura Minnesota, Colorado i Arizona.

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha assegurat que ha “guanyat” les eleccions presidencials estatunidenques, al mateix temps que ha denunciat que s’ha produït “un important frau” en el recompte dels vots i que es planteja recórrer els resultats davant el Tribunal Suprem.

“Francament hem guanyat les eleccions”, ha assegurat el president nord-americà, en una compareixença davant la premsa quan encara no s’ha tancat el recompte en la majoria dels estats que es troben en els territoris en els quals finalment es decideix la victòria final en el Col·legi Electoral, que tria en última instància el guanyador de les eleccions.
“Això és un frau al públic estatunidenc”, ha denunciat Donald Trump, després de destacar diverses de les seues victòries en diferents estats i després d’assegurar que després d’aqueixos triomfs el procés electoral s’ha parat. “És un moment molt trist”, ha afirmat.

El mandatari estatunidenc ha dit que, com ell ja havia vaticinat, haurà de recórrer els resultats davant el Tribunal Suprem i ha assegurat que “totes les votacions han d’acabar”. “En el que a mi concerneix, nosaltres ja hem guanyat”, ha proclamat.

Últimas noticias

Contenido relacionado