martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme promociona la Ruta del Grial a Còrdova davant investigadors i experts de tot el món

L’Agència Valenciana del Turisme, en la seua labor d’impuls i difusió de productes turístics que singularitzen l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, promociona a escala internacional un dels seus productes prioritaris en 2017, la Ruta del Grial.

D’aquesta manera, ha portat la Ruta al Congrés InternacionalCientífico-Profesional de Turisme Cultural celebrat a Còrdova i amb la presència d’investigadors i experts de turisme de tot el món. Allí s’ha projectat el vídeo promocional de la Ruta del Grial, presentat en la passada edició de Fitur i que ha generat un gran interès dels assistents. De fet, cal recordar que prop de quatre-cents operadors turístics xinesos han mostrat interès a oferir als seus clients el camí que discorre entre Aragó i la Comunitat Valenciana.

Igual que en Fitur, a Còrdova, la Ruta del Grial també ha causat gran expectació per part dels congressistes, la majoria procedents d’universitats espanyoles i americanes. Amb la seua participació en aquest Congrés l’Agència podrà establir contactes de col·laboració per a seguir treballant en l’impuls del turisme cultural.

Així mateix, en aquest Congrés Internacional també s’han donat a conèixer les actuacions que l’Agència Valenciana del Turisme ha realitzat per a engegar aquesta Ruta, de la mateixa manera, s’ha avançat les actuacions promocionals programades en aquest 2017 a través del programa CREATurisme, un nou projecte de la Generalitat per a destacar i impulsar nous productes turístics.

Per al secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, “l’estratègia que se segueix des del Consell amb les rutes temàtiques culturals és la de la vertebració territorial històrica i la identitat del poble valencià”, al seu judici “es tracta de crear productes turístics competitius que permeten, a través de relats, conèixer la Comunitat Valenciana en tota la seua extensió i recórrer el territori, generant economia turística i ocupació”.

En aquesta línia, ha recordat que “la Ruta del Grial és una oportunitat per a fomentar el turisme cultural i urbà, perquè dóna una cartografia completa de recursos turístics que connecta amb l’essència i l’autenticitat de la nostra destinació Comunitat Valenciana”. Així mateix, ha destacat que “es tracta d’un producte que també pot contribuir a desestacionalitzar el turisme i que pot atraure a un tipus de turista amb un major poder adquisitiu perquè cerca experiències en la seua visita”.

Últimas noticias

Contenido relacionado