sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un pacte contra l’absentisme escolar

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el regidor d’Educació, Enric Porcar; i el regidor d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Rafael Simó, han mantingut una reunió de treball amb el director territorial d’Educació, Robert Roig, i tècnics d’ambdues institucions, amb l’objectiu de col·laborar per a combatre l’absentisme escolar.
En la reunió s’ha acordat crear una taula de treball entre tècnics de l’ajuntament i de la direcció territorial, els qui estudiaran diferents fórmules que permeten contrastar les dades d’escolarització dels menors automàticament. D’aquesta forma, cada vegada que s’empadrone una família en la ciutat, les dades dels menors arribarien directament a la Conselleria, i aquesta podria comprovar que els xiquets estan adequadament escolaritzats.
Així mateix, l’alcaldessa ha demanat a Educació un informe detallat de la situació de tots i cadascun dels centres educatius que hi ha en la ciutat, “perquè el nostre objectiu és treballar conjuntament per a dur a terme les actuacions que siguen necessàries per a adequar-los”, i s’ha compromès a reivindicar davant la Generalitat Valenciana tots els recursos possibles per a condicionar-los.

Últimas noticias

Contenido relacionado