martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una parella es detinguda per la Policia Nacional per un delicte de tràfic de drogues

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 49 anys i una dona de 42 anys, d’origen ghanés i espanyol, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. S’han intervingut 93 grams de pel que sembla heroïna i cocaïna, així com diversos rellotges d’alta gamma. Els policies van acudir al domicili en creure que es tractava d’un episodi de violència de gènere.

Els fets van ocórrer la al voltant de les quatre de la matinada d’ahir en ser alertats per la Sala del 091, els agents que realitzaven labors de prevenció, perquè acudiren a un domicili del districte de Proveïments de València, ja que se sentien crits i cops perquè es pogués tractar d’un episodi de violència de gènere.

Ràpidament els policies van acudir al lloc i després de cridar a la porta, els va ser oberta per un home, alhora que van observar com l’habitatge presentava un gran desordre, així com una dona es tancava en la cambra de bany. Davant la possibilitat que aquesta emprengués algun tipus de lesió contra ella mateixa, els agents van entrar en l’habitatge i la van sorprendre llançant algun tipus de substància pel vàter.

Els policies després de sol·licitar un manament d’entrada van realitzar un registre en l’habitatge en la qual van intervenir 60 grams, de pel que sembla heroïna, 33 grams, de pel que sembla cocaïna, una balança, diversos rellotges d’alta gamma, així com substància de les quals habitualment s’utilitzen per a la manipulació de substàncies estupefaents.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado