04:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Unió Musical de Benaguasil guanya el 41 Certamen de Bandes de Música

La Unió Musical de Benaguasil ha guanyat el 41 Certamen de Bandes de Música celebrat en el Palau de la Música de València durant este cap de setmana. En aquesta edició la banda havia interpretat “A mi madre” del compositor Roque Baños i “Second Symphony, Op. 44” de James Barnes les peçes van ser dirigides pel mestre Vicente Balaguer Doménech, director de la banda.

En el certamen hi participaven un total de 14 bandes de música i ha quedat classificada amb 371,5 punts, més d’una cinquantena per davant de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna que ha quedat segona en distància amb 328 punts.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha felicitat als membres de la banda de música i en un missatge en les xarxes socials ha assenyalat que “Benaguasil ha escrit amb lletres d’or el seu nom en el 4° Certamen de Bandes de Música” i ha agraït el seu esforç a la banda per “fer-nos sentir tan orgullosos del que és nostre”.

Tal com el diputat de Cultura Xavier Rius va emfatitzar en la presentació del certamen, la novetat és que es desenvolupa a través del programa València és música i que donarà l’oportunitat a les bandes guanyadores de cadascuna de les seccions de gravar un audiovisual que la Diputació distribuirà als mitjans de comunicació amb l’objectiu de promocionar les societats musicals i el patrimoni cultural valencià.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado