15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Unitat de Respir al centre de dia

“El trasllat d’Unitat de Respir al local del Centre de Dia suposarà un important salt qualitatiu en la prestació del servei, ja que les noves instal·lacions són molt més adequades i permetran millorar i ampliar l’atenció que es dóna als usuaris”.

Així ho han manifestat l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia, i el president de la Fundació Alzheimer Salomé Moliner, Emilio Marmaneu, en la signatura del conveni anual de col·laboració amb què l’Ajuntament perseguix recolzar i potenciar la “gran tasca” que esta entitat sense ànim de lucre realitza al municipi i que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb la malaltia d’Alzheimer i altres demències i la dels seus familiars i cuidadors principals.

En l’acte, que ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde, Samuel Falomir, el regidor de Serveis Socials, Agustín Chiva, i la secretària de la Fundació, Silvia Ramos, a més de rubricar l’acord, s’ha abordat el futur de la Unitat de Respir de l’Alcora, gestionada per la Fundació.

Han destacat que “en estos mesos, s’ha avançat molt en les gestions necessàries per poder fer realitat la posada en funcionament del Centre de Dia”, local al qual es traslladarà la Unitat de Respir- actualment ubicada a la planta baixa de la biblioteca municipal- on “es millorarà considerablement el servei i s’ampliaran les prestacions als usuaris”.

Cal recordar que, la setmana passada, el primer edil alcorí i la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín, van signar el conveni definitiu a favor de l’Ajuntament per a la cessió d’ús del local destinat a la instal·lació del Centre de Dia. Un centre que, després de la modificació del conveni a petició de l’actual equip de govern, serà compatible amb una Unitat de Respir per a persones amb malaltia d’Alzheimer i altres malalties degeneratives. L’anterior conveni no permetia este ús.

Últimas noticias

Contenido relacionado