sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La V Setmana Tàrrega de Vila-real comptarà amb més de 100 artistes aquest cap de setmana

La V Setmana Tárrega de Vila-real, acull concerts gratuïts en la Casa dels Mundina i l'Auditori. Aquest cap de setmana la gran protagonista serà la guitarra.

La Setmana Tárrega de Vila-real, organitzada per l’Institut per al Desenvolupament Musical (IDM) i l’Ajuntament del municipi, cada vegada té un tall més internacional.
Aquest cap de setmana, la guitarra serà la gran protagonista, per açò guitarristes de mig món acudiran a Vila-real per a interpretar la música universal de Francisco Tárrega.

El que fa diferent i únic en el món aquest festival és la possibilitat d’escoltar la integral del compositor.
Després de cinc dies de concerts didàctics en centres escolars de la localitat, la V Setmana Tàrrega entra en el seu moment àlgid. Aquest cap de setmana el programa ofereix dos concerts amb entrada lliure i gratuïta, tots dos a les 19.00 hores. El dissabte la Casa dels Mundina acull el concert ‘Integral Tàrrega’ interpretat per Alfred Feenstra (Holanda), Spyros Kaniaris (Grècia) i David Eres Brun (Espanya), al costat del Cor Innuendo.
Tal com expliquen fonts de l’organització “aquesta visió de la figura del gran compositor espanyol des de diverses estètiques i tradicions culturals, suposa una riquesa artística, que contribueix a la comprensió del gran patrimoni musical llegat pel mestre Tàrrega”.
El diumenge l’Auditori de Vila-real es vas veure de gala per a acollir la Gala Tárrega, en la qual participaran solistes de la talla de Anders Clemens Øien (Noruega), Alí Arango (Cuba) i David Eres Brun (Espanya). La gala comptarà amb la participació d’entitats com l’Estudi de dansa Cristina Lozano, l’Escola de dansa Mónica Parra, Rythme escola de dansa i arts, l’acadèmia de la dansa Mª Pilar Esquerre, l’Escola de dansa Cristina Ros, el Centre municipal de les arts Rafel Martí de Viciana, el Cor de la Unió Musical La Lira, el Cor CP Botànic Calduch, el Cor Fundació Flors i el Cor CP Pintor Gimeno Baró. En total més de 100 artistes en l’escenari per a homenatjar la figura de l’il·lustre músic.
Per a més informació es pot sol·licitar la web oficial: http://semanatarrega.com/

Últimas noticias

Contenido relacionado