viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Valencia Basket ja coneix el seu calendari en el Top 16 de la 7DAYS Eurocup

Esta vesprada s’ha donat a conèixer el calendari del Top 16 de la 7DAYS Eurocup, en el qual Valencia Basket està enquadrat en el grup H. L’equip taronja obrirà esta segona fase visitant la pista del Cedevita Zagreb el dimecres 4 de gener a les 19:00 hores i ho tancarà en la pista de l’ALBA Berlín el dimecres 8 de febrer a les 20:00 hores.

Valencia Basket jugarà a les 20:30 hores en els seus tres partits com a local, en els quals es mesurarà a l’ALBA Berlín el dimecres 11 de gener, a l’Unicaja el dimecres 25 de gener i davant el Cedevita Zagreb el dimarts 31 de gener. D’esta forma, el conjunt taronja tindrà un carregat calendari en el mes de gener, en el qual disputarà nou partits, cinc d’ells a casa. I d’eixos cinc encontres com a local, tres d’ells es jugaran de manera consecutiva en la Fonteta entre el 25 i el 31 de gener abans de la jornada de descans en Liga Endesa.

En el sisè partit d’este grup H, Valencia Basket jugarà el dimecres 18 a les 20:45 hores en la pista de l’Unicaja en encontre corresponent a la tercera jornada d’este Top16.

Últimas noticias

Contenido relacionado