martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València convidada a integrar-se en la xarxa internacional ‘cities for cyclists’

El director de la Federació Europea de Ciclistes, Ádám Bodor, ha dit este matí que “el treball que València està realitzant per promoure la mobilitat ciclista amb infraestructures de qualitat, és una inspiració per a moltes ciutats del seu entorn i de la resta d’Europa. València és la nova historia d’èxit en la implementació de polítiques ciclistes a Espanya”, ha assegurat.

Ser membre de la xarxa internacional ‘Cities for cyclists’ –molt arrelada al continent europeu- tindria diversos beneficis per a la nostra ciutat. Per començar, València podria disposar d’un assessorament professional pel que fa a les convocatòries europees de projectes finançats per la Unió Europea, aspecte que ofereix un ampli camp de possibilitats per a la ciutat.

A més, ser membre de ‘Cities for cyclists’ dóna accés immediat a totes les publicacions i estudis que es fan sobre l’impacte de la bici en les ciutats, a la participació en esdeveniments i conferències, i l’opció d’acollir congressos i reunions al voltant d’este sistema de transport no contaminant en la ciutat València, aspecte que pot potenciar l’economia local.

D’altra banda, també permetria a València participar en ‘Velocity’, el congrés mundial de la bici que es celebra en juny a Holanda (Països Baixos). Per tot això, la nostra ciutat està valorant seriosament la invitació de sumar-se i així poder beneficiar-se de tots els avantatges que això comporta.

Últimas noticias

Contenido relacionado