09:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Vall d’Uixó adquireix dos nous vehicles per a la Brigada Municipal

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adquirit dos nous vehicles per a la Brigada Municipal, una furgoneta i un camió. La regidora d’Urbanisme, Francesca Bartolomé, ha afirmat que els operaris “necessiten uns mitjans en bon estat per a prestar el millor servei quan fan obres o treballs de manteniment”.

Per açò s’han invertit 25.000 euros en la renovació del parc mòbil, que se sumen a les dues furgonetes que es van comprar l’any passat. Aquestes adquisicions suposen “un estalvi a mitjà i llarg termini, perquè el camió que teníem estava en molt males condicions i patia constants reparacions que costen diners i fan que no sempre estiga disponible”, ha explicat Bartolomé.

La durada estimada d’aquests nous vehicles és d’entre cinc i sis anys i “reverteix a millorar les eines de treball de la brigada, la qual cosa redunda en benefici de la ciutat i de tots els vallers i valleres”, ja que “realitzen un treball molt important en urbanisme, medi ambient, festes i actes culturals, socials i esportius que necessiten una infraestructura”, tal com ha recordat Bartolomé.

La previsió per al pressupost municipal del pròxim any és incloure una partida pressupostària per a seguir renovant la flota i “caminar cap a models elèctrics o híbrids, molt còmodes per a desplaçar-se pel nucli urbà, més respectuosos amb el medi ambient i que suposen apostar per una mobilitat sostenible, alguna cosa en el que les institucions públiques hem de donar exemple”, ha finalitzat la regidora.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado