lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Ultra Trail Serra Espadán posa a la Vall d’Uixó en el focus de les carreres de muntanya

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i Espadán Trail Events han presentat la IV Ultra  Trail Serra Espadán (106 km), IV Trail Sierra Espadán (60 km) i la II C17 (17 km), que es desenvoluparan el 9 i 10 de febrer, amb eixida des dels Coves de Sant Josep, la qual cosa fa que “tinguen una de les eixides de carrera de muntanya més boniques del país” i “serveix per a promocionar-les”, tal com ha destacat el regidor d’Esports, Higi Daniel.

El president d’Espadán Trail Events, Víctor Lorenzo, ha agraït el treball dels 200 voluntaris i dels patrocinadors i col·laboradors que fan possible aquestes tres proves. Així mateix, ha valorat “la naturalesa i els paisatges” pels quals té lloc la competició, al llarg de la Serra Espadà i de 10 termes municipals.

Daniel ha afirmat que cada any aquest esdeveniment “es consolida i millora” i ha posat com a exemple la incorporació de la C17 amb una distància d’iniciació en aquesta modalitat. A més ha mostrat el suport de l’Ajuntament “al treball que realitza el club, situant-nos en el focus de l’esport de muntanya i contribuint a la promoció turística”.

Últimas noticias

Contenido relacionado