domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El vandalisme continua en Alzira amb la crema de contenidors

En tota són més de 20 turismes el que han patit colps i trencaments en el carrer Rutglo i per tercera nit els contenidors són presa del foc, el que genera un resultat de més de set incendis d’ençà que va començar l’any.

Llocs com el carrer Arquebisbe Vich, Rutglo, la Unió o Francisco Bono d’Alzira han patit durant les últimes setmanes nombrosos incidents de vandalisme. Més de vint retrovisors trencats en el carrer Rutglo, dos contenidors cremats en la plaça de la Generalitat i Arquebisbe Vich. El carrer Rutglo també ha patit el trencament d’un senyal de trànsit.

El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, que va demanar la col·laboració ciutadana per a tractar d’eradicar el vandalisme «perquè Alzira no pot ser coneguda per aquest tipus actes». Cal recordar que la nit de Reis ja van cremar altres dos contenidors al costat del col·legi García Lorca i que a mitjan octubre altre incendi provocat destruïa una illeta completa amb quatre escombriaires en el carrer Francisco Bono, al costat de l’institut José María Parra.

Últimas noticias

Contenido relacionado