jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les ratxes de vent podrien arribar a 100 km/h i les ones arribar fins a 3 metres

Les ratxes de vent podrien aconseguir partir del dissabte ratxes de 100 quilòmetres per hora (km/h) a l'interior i litoral nord de la província de Castelló, mentre que en litoral sud d'Alacant i tot el litoral castellonenc s'espera vent de l'oest i nord-oest força 7 amb ones de fins a 3 metres.

Les ratxes de vent podrien aconseguir partir del dissabte ratxes de 100 quilòmetres per hora (km/h) a l’interior i litoral nord de la província de Castelló, mentre que en litoral sud d’Alacant i tot el litoral castellonenc s’espera vent de l’oest i nord-oest força 7 amb ones de fins a 3 metres.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que fins a les 9.00 hores Manises ha fregat ratxes de 80 quilòmetres per hores (79,6), mentre que a Utiel, també a la província de València, han registrat vent amb una intensitat de 63 km/h.

A la província de Castelló, els registres han sigut de 51,8 km/h a Sogorb i 42,8 km/h a Vilafranca, mentre que a la província d’Alacant, les ratxes han arribat a 49,7 graus.
Davant les previsions de vent, Aemet ha decretat el nievl groc a l’interior d’Alacant per vents de fins a 80 km/h fins a mitjanit del diumenge amb vent de component oest i ratxes especialment en zones altes.

A més, hi ha nivell groc de risc costaner en el litoral nord Alacant amb vent del sud-oest força 7 i ones de 3 metres hsata el dissabte a mitjanit, mentre que en el litoral sud hi haurà vent de l’oest i sud-oest força 7 i ones de 3 metres fins a les 6.00 hores de demà.

A Castelló també hi ha nivell groc per ratxes de fins a 80 km/h a l’interior sud que es prolongarà fins a les 8.00 hores del dissabte, moment en què pujarà a nivell taronja a l’interior nord i sud i litoral nord ja que les ratxes podrien arribar a 100 km/h fins a mitjanit. En el litoral sud seguirà el nivell groc per ratxes de 70 Km/h.

A més, en el litoral de la província de Castelló, s’espera vent de l’oest i nord-oest força 7 amb ones de fins a 3 metres.

A la província de València també s’ha decretat el nivell d’alerta groga tant a l’interior nord com sud per ratxes de fins a 80 km/h, mentre que en el litoral hi haurà també alerta groga per vent de l’oest força 7.

Últimas noticias

Contenido relacionado