jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vidres San Miguel, Plastiken i Serco, primers premis Trèvol a Ontinyent per la integració de treballadors amb discapacitats severes

El Trèvol va lliurar ahir els primers premis a la responsabilitat social corporativa i ho va fer acompanyat pels màxims representants autonòmic, provincial i comarcal. Les empreses Vidrios San Miguel, Plastiken i Serco, que compten des de fa 20, 18 i 15 anys amb membres del projecte de la Mancomunitat en plantilla, van rebre el reconeixement a la seua tasca d’integració de treballadors amb discapacitats severes de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, que va destacar que «El Trèvol és un bany de realitat, optimisme i reconcialació amb l’ésser humà, capaç d’entendre que el sofriment d’algú també és un problema propi». El premi és un disseny en vidre de Josep Sanjuan.

Puig va lamentar que «durant massa temps, massa persones s’han quedat al marge i toca recuperar el sentit més popular de l’ésser humà: que quan algú puga ajudar, que ajude». El president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va indicar per la seua banda que «moments com estos justifiquen l’existència de la política: fer tot el possible perquè els que menys tenen puguen viure millor». Per al president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, «l’autèntic poder és el que naix en desenvolupar la capacitat per a canviar la realitat individual i col·lectiva; la força d’afrontar els reptes, alçar-se després de caure o lluitar per una causa justa sense perdre l’esperança que, quan diguem “jo”, és, en realitat, “nosaltres”».

El president de l’Associació de Familiars del Trèvol, Rafa Úbeda, va agrair a la Mancomunitat el suport al projecte sobretot durant els anys més difícils i va recordar que «una oportunitat de treball és un projecte de vida, per la qual cosa agraeixen a les empreses que no tinguen en compte la discapacitat, sinó les possibilitats de treballs», així com la presència del president de la Generalitat i el de la Diputació. Abans del lliurament dels premis, Ximo Puig, Jorge Rodríguez i Vicent Gomar van poder visitar les instal·lacions de Serco, una de les empreses reconegudes pel Trèvol, com també la seua tenda solidària que es va quedar menuda durant la visita i el nomenament del president de la Generalitat com a «Venedor d’honor».

Últimas noticias

Contenido relacionado