martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vila-real, Coves de Vienromà i Alcora optaran al Premi de Província de Castelló a l’Ús del Producte Ceràmic

Els ajuntaments de Vila-real, dels Coves de Vienromà i de l’Alcora, optaran al Premi Província de Castelló al Ús del Producte Ceràmic, dotat amb 50.000 euros, que organitza la Diputació de Castelló, i que s’entregarà en la pròxima edició de la Fira Internacional Cevisama.

El diputat responsable de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat que “amb la creació d’aquest premi el que pretenem és animar als ajuntaments a innovar en l’ús dels productes ceràmics castellonencs. Volem convertir els nostres pobles en el millor aparador que done a conéixer les aplicacions del nostre taulell, volem ser nostres millors ambaixadors i fer possible que qualsevol que passege pels nostres carrers o veja les façanes dels edificis públics comprove les virtuts de la nostra ceràmica”.

Els ajuntaments opten al premi amb els següents projectes: per part de l’Ajuntament de Vila-real, amb els treballs realitzats en la Plaça Llaurador, amb la substitució de l’antic paviment i la instal·lació de paviment ceràmic en aquest emplaçament que comunica amb l’Estadi de la Ceràmica.
L’Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha presentat el mural ceràmic que ha instal·lat en el seu nucli urbà mitjançant la tècnica tradicional del trencadís.
L’Ajuntament de L´l’Alcora ha presentat dos projectes: la reforma de la plaça de l’Ajuntament en la qual s’ha substituït l’antic paviment i s’ha utilitzat paviment ceràmic; i la remodelació del jardí de l’Edifici EPA, amb el revestiment d’una jardinera que al seu torn integra un nucli d’escales exteriors.

A més, Aguilella ha assegurat que “la creació d’aquest premi com a revulsiu a la millor utilització de la ceràmica naix amb la vocació de mantenir-se estable en el temps, de manera que els ajuntaments ja puguen preveure per als pròxims anys actuacions en aquest sentit que meresquen tan important reconeixement”.

Últimas noticias

Contenido relacionado