viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El president de la Diputació visita les Falles de Dénia i la Falla Calp Vell ret homenatge a la patrona

El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, va visitar ahir al matí el municipi de Dénia amb motiu de les seves festes de Falles.

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, va visitar ahir al matí el municipi de Dénia amb motiu de les seves festes de Falles.

A un dia de la cremà, Sánchez va fer un recorregut per les dotze obres d’art efímer que durant aquests dies engalanen els carrers de la localitat.

El president, que ha destacat l’excel·lent tasca i el gran esforç que realitzen les comissions falleres i els artistes per plantar any rere any els seus monuments, ha recordat la importància de preservar les tradicions i costums de la nostra província i de llegar a les futures generacions.

La Falla Calp Vell ret homenatge a la patrona en la tradicional Ofrena de Flors

D’altra banda, a Calp també se celebren diferents actes relacionats amb les festes de Falles. En el dia d’ahir la Falla Calp Vell va retre homenatge a la Mare de Déu amb una ofrena de flors per part de la comissió festera.

La falla Calp Vell va celebrar ahir un dels actes més tradicionals de les festes falleres: l’ofrena de flors a la patrona de Calp, la Verge de les Neus. Un acte que va estar presidit per les falleres majors de la comissió, Lucía Balaguer i Aitana Pi, i al qual també es van sumar representants de la Casa d’Andalusia, la associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor, la comissió de festes 2018, les reines de les festes patronals, membres de la corporació municipal, a més de representants de comissions falleres i hoguereras d’altres municipis.

L’acte va començar amb una cercavila que va partir del casal faller i es va dirigir a la parròquia Mare de Déu de les Neus on els fallers i la seva comitiva van dipositar les flors a la Mare de Déu.

Últimas noticias

Contenido relacionado