lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vox guanya a Monforte sis mesos després que EU obtinguera majoria absoluta

En esta localitat del Vinalopó Mitjà, Vox ha obtingut 1.062 sufragis, 400 més que en les eleccions generals del 28A, quan va ser la quarta força política.

Vox ha sigut la formació més votada en les eleccions generals en la localitat alacantina de Monforte, i ho ha aconseguit a penes sis mesos després que Esquerra Unida aconseguira una engrossida majoria absoluta en les eleccions municipals, en obtindre nou dels 13 regidors.

En esta localitat del Vinalopó Mitjà, Vox ha obtingut 1.062 sufragis, 400 més que en les eleccions generals del 28 d’abril, quan va ser la quarta força política. Per la seua banda, Esquerra Unida, que en les municipals va aconseguir 2.302 vots en solitari, en aquesta ocasió en coalició amb Unides Podem ha aconseguit només 522 vots.

Una cosa pareguda ha ocorregut a Daia Vella, l’única localitat del Baix Segura alacantí en la qual governa Compromís des del maig passat –també amb majoria absoluta, encara que més ajustada–, també Vox ha sigut la força més votada. Compromís, en aquestes eleccions, ha sigut la sisena força més votada.

Una situació similar ha ocorregut a Crevillent, també a Alacant, on des de les eleccions del maig passat governa Compromís, mentre que aquest 10 de novembre Vox ha sigut la força més votada.

En total, Vox ha guanyat en 22 municipis de la Comunitat Valenciana: Caudiel en la província de Castelló; Algemesí, Alpont, Calles, Carcaixent, Loriguilla, la Pobla de Vallbona, Nàquera, Sant Antoni de Benaixeve i Terrateig en la província de València i Albatera, Benferri, Callosa de Segura, Catral, Crevillent, Daia Nova, Daia Vella, Dolores, Xacarella, Monforte i Sant Fulgenci.

Últimas noticias

Contenido relacionado