14:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Xàtiva comença a canviar el centre històric

La capital de la Costera es prepara per a començar a redactar durant el mes de gener. El projecte ha caigut en mans de Veges tu i Mediterrània SLP. El Pla Especial permetrà recuperar el centre històric de la ciutat, ja que en paraules de la regidora d’Urbanisme Cristina Suñer “ens permetrà actuar en aquesta zona amb plena autonomia, és a dir, sense dependre de la Conselleria de Cultura amb els retards que comporta en la gestió i presa de decisions”.

L’actual equip de govern ha treballat en aquesta reivindicació durant la seua campanya i la va qualificar de “una necessitat de primer nivell”. La regidora ha valorat el procés com a molt positiu, ja que “decidirem nosaltres sobre les solucions arquitectòniques de la nostra ciutat”.

El nou Pla Especial comença justament on es va deixar en 2009, però en aquesta vegada la regidora ha manifestat la seua voluntat de rebre les opinions de la ciutadana, per a fer més participatiu el procés en el qual s’invertiran 76.000 euros i on la previsió de les obres està fixada per a finalitzar en maig del 2018.

Últimas noticias

Contenido relacionado