04:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Gabino Diego, Lolita Flores i Alberto Sant Joan conformen un elenc de luxe per a Xiva Platea 2017

La pròxima edició del certamen d’arts escèniques “Xiva Platea 2017” reunirà a un gran elenc d’artistes. Així, Lolita Flores, Gabino Diego i Alberto Sant Joan actuaran sobre l’escenari del Teatre Astoria en una programació molt atractiva i pensada per a tots els públics. Els veïns de Xiva durant els mesos d’agost, setembre, octubre, novembre i desembre podran gaudir d’una programació teatral composta per obres i actors de gran qualitat dins del panorama nacional de les arts escèniques.

El primer a visitar Xiva serà Gabino Diego que protagonitzarà el divendres 11 d’agost, l’obra “L’Intercanvi”, una comèdia plagada de gags visuals i verbals que connecta amb el públic gràcies a les seues situacions improbables però no impossibles que provocaran grans moments de riures i complicitat entre actors i públic.

La següent a actuar sobre les taules del Astoria serà l’actriu i cantant Lolita Flores, que protagonitzarà l’obra “Preferisc que siguem amics” el 10 de setembre. Es tracta d’una entranyable comèdia francesa on veiem a dos amics, tan propers i tan còmodes en la companyia de l’altre, que quan un d’ells vol canviar les regles de l’amistat, l’altre està totalment encegat i és incapaç de veure més enllà. Ací està servida la comèdia.

Un altre dels grans noms que passaran per Xiva serà Alberto Sant Joan, que protagonitzarà l’obra que també dirigeix, “Massacre”. La cita serà l’1 de desembre. Es tracta d’una obra crítica i dura en la qual es parla de les connexions entre el poder econòmic i el polític. Un tema molta actualitat i que farà reflexionar als assistents al Teatre Astoria.

En la programació per a aquesta edició del 2017 també tindran cabuda altres propostes culturals com l’obra “Alegria. Paraula de Glòria Fortes”, en la qual a través de la paraula, en la representació del 29 d’octubre, se li retrà homenatge a l’escriptora madrilenya a través dels seus textos amb un espectacle clown.

La dansa també es donarà cita en el certamen d’arts escèniques gràcies a l’obra “Nagare” que es representarà el dia 17 de novembre sobre l’escenari del Teatre Astoria. Sens dubte aquesta edició de Platea acontentarà a tots els públics que vulguen gaudir de propostes escèniques de qualitat.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado