sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El projecte d’animació “Zona Llibre Zona Lliure ”, guardonat pel seu foment lector

L’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera han valorat l’experiència desenrotllada pels sis centres bibliogràfics enguany 2017

La Biblioteca Pública d’Almussafes ha vist reconeguda la seua labor innovadora en la promoció de la lectura, amb la concessió, per part de l’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera, del segon guardó de la dotzena edició del Premi d’Experiències de Foment de la Lectura. De fet, el projecte “Zona Llibre Zona Lliure”, una iniciativa promoguda junt amb les biblioteques de Corbera, Guadassuar, Llombai, Polinyà del Xúquer i Sollana, ha sigut un dels seleccionats pel Jurat en la convocatòria de 2017.

La regidora de Cultura, Teresa Iborra, i la bibliotecària d’Almussafes, Sonia Martí, es van desplaçar dimarts passat, 21 de novembre, fins a l’Ajuntament d’Alzira per a assistir a la cerimònia oficial d’entrega dels esmentats premis. El reconeixement ha consistit en una il·lustració, un lot de llibres i una dotació econòmica de 600 euros, que van rebre conjuntament i de la mà de l’edil de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, Aida Ginestar, els sis professionals al capdavant de les esmentades biblioteques públiques de la Ribera.

El projecte d’animació a la lectura “Zona Llibre Zona Lliure”, que enguany 2017 complix el seu segon aniversari, comprén tres línies d’actuació que s’especialitzen en els públics adult, juvenil i infantil, la finalitat prioritària dels quals radica en la promoció i difusió de la literatura valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado