martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alzira celebrarà el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

El pròxim dia 30 de novembre se celebra el dia Internacional de la Ciutat Educadora i l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació i Infància, ha organitzat una sèrie d’activitats per als dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre.

Per commemorar la data el dijous 30 de novembre, de 10.00 h a 12.00 h, farem un programa de ràdio al carrer amb la ràdio municipal, Alzira Ràdio, per a informar sobre Alzira com a ciutat educadora amb entrevistes a l’alcalde, Diego Gómez, al regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, professorat i ciutadans, en general. Es realitzarà la lectura de la Declaració de la Ciutat Educadora, manifest consensuat per totes les ciutats del món que formem part de l’AICE. La jornada també estarà animada amb activitats a càrrec de Rosana Mira.

Divendres 1 de desembre, d’11.00 h a 12.00 h, xarrada per a informar, formar i ensenyar escacs i els seus beneficis, a la biblioteca municipal, i de 17.00 h a 19.00 h, activitat lúdica de jocs tradicionals per a tota la ciutadania a la plaça del Carbó.

Dissabte 2 de desembre d’11.30 h a 13.30 h, a la biblioteca municipal, hi haurà contacontes sobre Alzira com a Ciutat Educadora per a donar a conéixer, de forma divertida, entretinguda i amena, a menuts i grans la Carta de Ciutat Educadora i el dret dels ciutadans a la ciutat educadora, i es realitzarà el taller “La meua ciutat alegre”.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, destaca la importància d’estes jornades: “és part de la nostra tasca, difondre i ajudar a conscienciar la ciutadania, que com bé diu al manifest, hem d’assumir el nostre compromís amb l’educació, una educació inclusiva i de qualitat al llarg de la vida, assegurant que este dret puga fer-se efectiu sense cap discriminació i fer important la tasca educativa que s’exercix als centres educatius i a les famílies”.

Últimas noticias

Contenido relacionado