martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benicàssim augmentarà l’ajuda de l’Associació de Gent gran de la Garrofera en un 20%

Susana Marqués ha signat avui la subvenció del present any de l'Associació Gent gran de la Garrofera de Benicàssim, i ha anunciat, que en l'exercici de 2018, comptarà amb un augment del finançament per a les seues activitats.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha signat el conveni de col·laboració amb l’Associació de Gent gran de la Garrofera de 2017. En aquest acord, l’ajuntament aporta finançament per a les activitats de l’associació, principalment l’organització de l’Assemblea general anual i el posterior menjar de germanor, que es desenvolupa amb els seus socis.
Marqués ha destacat “l’encomiable labor de l’associació per a dinamitzar a tot el col·lectiu de persones majors i la seua constant participació en quantes activitats i iniciatives es promouen en el municipi. Les persones majors són un pilar importantíssim de la nostra societat i per aquest motiu, sabem que hem d’ajudar-los al fet que seguisquen tenint una vida activa i compromesa amb la nostra ciutat. Els majors són també una ajuda importantíssima per a les famílies, avui dia, però és necessari també que tinguen els seus espais d’oci, de participació i de diversió”.
Per aquest motiu, l’alcaldessa ha anunciat, ja que “en el pressupost de 2018, l’ajuntament incrementarà les ajudes que es destinen a la gestió de l’associació i les seues activitats complementàries. En total s’augmentarà l’ajuda en un 20%, perquè puguen disposar de més liquiditat a l’hora de realitzar la seua programació”.
“Hem tramitat des del departament de serveis socials, un total de 659 expedients de la Llei de dependència. També es tramiten els de les Ajudes a domicili de 218 usuaris del municipi, 81 del programa Menjar a casa, 86 del transport adaptat i els 268 del servei de teleayuda”, ha assenyalat Marqués.
L’alcaldessa ha recordat també que els majors benicenses “es poden beneficiar del carnet de la gent gran, Gent D’Or. De fet, actualment hi ha en aquests moments 883 carnets de GENT D’OR, que suposen per al seu propietari una reducció del 50% en el cost de les activitats esportives o de formació”.

Últimas noticias

Contenido relacionado