sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana acollirà la I Jornada d’Erasmus+ per a conéixer els projectes educatius en l’àmbit europeu

Borriana segueix innovant en les seues metodologies educatives amb la participació en el projecte Erasmus+, amb programes i iniciatives desenvolupades en l'àmbit europeu.

El Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Borriana acollirà aquest dijous la I Jornada Erasmus+ de la ciutat, en la qual els diferents centres educatius de secundària de la capital de la Plana Baixa presentaran amb tot detall i de forma pública els diferents projectes en els quals participen a nivell europeu.
L’Alcaldessa i Regidora d’Educació, Maria Josep Safont, s’ha reunit amb les direccions de l’IES Columbretes, Villa Fàtima, Salesians, Jaume I i Llombai, per tal d’informar sobre la jornada del dijous a la vesprada i donar algunes pinzellades sobre els projectes, que ja han dut a terme i que es detallaran amb exposicions individualitzades de cadascun dels instituts.
Ha sigut Safont qui ha començat explicant que “el dia 30 de Novembre es commemora la jornada de les Ciutats Educadores, a la qual Borriana s’ha sumat enguany i que en aquest cas és el marc perfecte per a la celebració d’aquesta I Jornada Erasmus+, ja que donarem a conéixer els programes que cadascun dels centres desenvolupa i té dissenyats per a la participació en aquest procés de renovació i innovació educativa”.
Des del Centre Salesià, Pasqual Felip ha explicat que “donem una especial importància a l’aprenentatge d’idiomes per això parlarem sobre el projecte de mobilització de fins a nou dels nostres professors fins al Regne Unit per a seguir enriquint-se i adoptant algunes de les metodologies amb les quals allí es treballa”.
Els diferents centres educatius han explicat, que aporten al projecte Erasmus+, entre les que destaquen, alumnes que participen en un taller mecànic a Alemanya, altres que estudien a centres de països com Eslovènia i Bulgària, intercanvis d’alumnes en Europa o mobilitat de professionals al Regne Unit i Holanda.
Safont ha tancat finalment la presentació manifestant que “la comunitat educativa de Borriana demostra ser oberta i europeista, per la qual cosa convidem a tothom a la Jornada Erasmus+ que se celebrarà aquest dijous a la vesprada en el consistori per a conéixer tots els detalls d’aquestes innovadores iniciatives i projectes de cadascun dels centres de la ciutat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado