viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló se suma al Black Friday amb 26 hores de descomptes en els xicotets comerços

Castelló celebra la seua quarta Black Friday aquest divendres 27 i dissabte 28 amb descomptes de vertigen en els xicotets comerços per a incentivar les compres a les portes de la campanya de nadal. Aquesta quarta edició arriba amb novetats ja que, per primera vegada, l’Ajuntament de Castelló programa activitats de dinamització per a complementar les ofertes dels comerços, que “durant dos dies d’autèntic shopping permetran que els castellonencs puguen comprar a preus molt rebaixats tot tipus de productes”, segons ha explicat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

El Black Friday ofereix importants descomptes i un horari d’obertura especial que permetrà que els comerços òbriguen 14 hores el divendres, de 10:00 a 24:00, i 12 el dissabte, de 10:00 a 22:00 per a facilitar les compres. La regidora Patricia Puerta ha destacat que “el Black Friday s’inspira en el model americà de trencar els preus en una jornada de shopping intensiu però, en el cas de ciutats com Castelló, té també un vessant de proximitat ja que facilita les compres en el xicotet comerç, el que ajuda a mantenir vius els barris i generar riquesa en la ciutat”.

Per a identificar els comerços adherits a la Black Friday, les persones que passegen per la ciutat només han de fixar-se en les portes dels establiments que tindran el cartell de la campanya. “D’aquesta forma sabran que aqueix comerç està adherit a aquest esdeveniment i ofereix promocions i descomptes especials que suposaran un excel·lent oportunitat per al shopping intel·ligent”, ha afegit Puerta. La Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha apuntat que s’han editat 2.500 cartells perquè el Black Friday s’estenga a tota la ciutat i que ja s’han suma’t 1.100 comerços.

L’activitat dinamitzadora, que es programa per primera vegada en aquesta quarta edició, es concentrarà el divendres amb actuacions a càrrec de grups de ball d’adults i un cercaviles infantil. L’edil Patricia Puerta ha explicat que s’han establit “10 punts fixos d’animació de ball en la plaça del Real, dos en el carrer Al mig, el carrer Alloza, la plaça de l’Herba, Santa Clara, la plaça Tetuán i en els carrers Trinitat, Temprado i Lluís Vives. A més, també hi haurà una actuació itinerant d’un grup infantil que s’iniciarà en la Porta del Sol, continuarà per la plaça del Real, el carrer Bayer, l’avinguda del Rei Don Jaime, la calle Poeta Guimerá, carrer Major, plaça de la Pau, carrer Falcó i finalitzarà en Porta del Sol”. El cercaviles infantil està previst de 18:00 a 21:00 hores i els balls d’adults en punts fixos el divendres entre les 21:00 i les 24:00 hores.

“Des de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica hem incrementat la implicació en aquesta campanya de dinamització com una mostra més del suport al xicotet comerç. El nostre model comercial aposta pels establiments de proximitat i de barri, per la qual cosa l’acció política i l’esforç inversor del Govern municipal va a anar en aquesta adreça”, ha insistit la regidora Patricia Puerta.

Últimas noticias

Contenido relacionado