lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

CCOO guanya les eleccions sindicals amb majoria absoluta en Acciona FS – Ford Almussafes

Després de les eleccions sindicals, aconsegueix 9 representants dins del Comité d'Empresa de 17 membres.

Este dimarts 26 de novembre es van realitzar les eleccions sindicals en l’empresa Acciona Facility Services, que presta els seus serveis com a contracta dins de Ford Almussafes.

El treball dut a terme en els últims anys, on CCOO històricament mai ha tingut majoria absoluta dins del comité d’empresa, ha fructificat en el suport i la confiança del 51% de les persones que han depositat els seus vots en les urnes, que han estat obertes a la votació des de les 4 del matí fins a les 16.00 hores.

En les intenses dotze hores de votació han participat 379 persones, de les quals 193 han votat a CCOO que ha aconseguit 9 representants dins d’un comité de 17 persones. La resta de representants han quedat repartits entre els altres dos sindicats, que en el seu conjunt han obtingut 186 vots. Destacar també que CCOO ha sigut l’única candidatura en el col·legi de personal tècnic i administratiu.

El sindicat considera este resultat un èxit, tant per als nous representants, com per a tota l’afiliació del sindicat en eixe centre, ja que, no solament s’ha augmentat la representació sinó que, per fi, després de molt de treball i esforç, la plantilla ha recolzat majoritàriament esta candidatura.

CCOO de Construcció i Serveis PV agraeix als qui, amb els seus vots, han considerat que exercirà una bona representació dels seus drets i interessos.

Últimas noticias

Contenido relacionado