```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Consell posa al servici de l’Institut Tecnològic de la Ceràmica un edifici d’Almassora

Rafa Climent destaca l'impuls que pot suposar per al sector del taulell l'edifici que el Consell ha cedit a l'Institut Tecnològic de la Ceràmica a Almassora.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “l’impuls a la recerca i a la innovació en el sector del taulell que pot suposar el nou edifici que el Consell posarà a disposició de l’Institut Tecnològic de la Ceràmica a Almassora”.

Rafa Climent ha explicat que, “després de dos anys d’intens treball i negociacions, la Generalitat ha resolt la cessió de l’antic edifici destinat a fruits secs d’Almassora a l’Institut Tecnològic de la Ceràmica, perquè cree un centre tecnològic on les empreses ceràmiques i sectors afins puguen realitzar proves i assajos dels seus productes”.

El conseller ha recordat que, “el centre de fruits secs era un contenidor buit, que es va construir per l’anterior govern de la Generalitat i no se li va donar cap ús i ara ho hem recuperat i és un contenidor ple que el podem utilitzar de forma molt eficient i posar-lo al servei d’un sector que proporciona molta ocupació a Castelló i a aquest municipi”.

El nou centre, que serà gestionat per l’Institut Tecnològic de la Ceràmica, acollirà uns 40 investigadors i professionals del sector amb la finalitat de fomentar la formació i la R + D + I. També servirà per potenciar l’alta tecnologia i oferir serveis tècnics avançats i assessorament a les empreses.

Rafa Climent ha ressaltat “la política que estem fent des de la Conselleria d’Economia Sostenible per a la reindustrialització, a través d’una aposta decidida per la innovació i la investigació amb les ajudes als instituts tecnològics que aquest any han augmentat i estan ja al voltant dels 28 milions, més altres 21 milions de suport al desenvolupament i la innovació empresarial, bàsic per millorar el nostre teixit empresarial i industrial”.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado