10:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Consell es persona per a recuperar els diners desviats en la visita el Papa

Oltra ha afirmat que la voluntat del Consell és "posar llum la foscor" existent en aquest assumpte, esbrinar quants despeses es van fer amb contractes "presumptament il·legals" i recuperar els diners per a les arques públiques.

El ple del Consell ha acordat hui la seua personació en la causa judicial que investiga les irregularitats en contractes de la fundació que va organitzar la visita del papa a València en 2006 amb la finalitat de “recuperar tots els diners que es va desviar presumptament de manera il·legal”.

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha denunciat després del ple, la connotació “gens edificant per al poble valencià” que alguns van donar a la V Trobada Mundial de les Famílies, que van convertir en “saqueig de les arques publiques: Ens referien a un altre tipus de família”, ha criticat.

Oltra ha afirmat que la voluntat del Consell és “posar llum la foscor” existent en aquest assumpte, esbrinar quants despeses es van fer amb contractes “presumptament il·legals” i recuperar els diners per a les arques públiques.

Després d’afirmar que la visita del papa va costar 22,2 milions encara que la xifra total serà “substancialment” major, ha destacat que la recerca judicial afecta a la pràctica totalitat de les Conselleries de l’antic govern del PP i empreses públiques de la Generalitat.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado