05:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellats dos punts negres de drogues i detingudes dues persones

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents de la possible existència d’un punt de venda de substàncies estupefaents a Gandia. Durant aquestes, els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos i van localitzar els seus domicilis pel que van establir vigilàncies i seguiments.

En el transcurs de les recerques, els agents van comprovar que efectivament els habitatges eren utilitzats per a desenvolupar activitats il·lícites i que a elles acudien diàriament multitud de joves les visites de les quals eren molt breus, pel que sembla, a comprar la droga.

Els investigadors van identificar als sospitosos i van esbrinar que es movien en ciclomotor o bicicleta per Gandia establint contactes amb toxicòmans i persones consumidores habituals d’aquest tipus substàncies estupefaents, tot açò de forma molt ràpida i sempre en actitud vigilant amb la finalitat de detectar la possible presència policial en els voltants.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar un registre on van intervenir 42 embolcalls de paper amb marihuana en el seu interior, una bàscula de precisió, un rotllo de fleix, cinc paperines de pel que sembla heroïna, una borsa amb 10 grams de pel que sembla heroïna i 4.085 euros.

Els detinguts, amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial mentre que un altre ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan para açò fóra requerit.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado