sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenció policial a Catarroja

Sobre les 02:00 hores del 03 d’agost de 2017, es va rebre un avís en la sala del  092 de la Policia Local per part d’un ciutadà advertint que hi havia un vehicle que estava fent marxa enrrere en la CV-400 amb el consegüent perill que generava per a la circulació.

Diverses patrulles es van dirigir immediatament al lloc, on detecten a l’esmentat  vehicle, els integrants del qual, després de percebre la presència policial, llancen alguna cosa per la finestra. Immediatament es va procedir a la detenció de vehicle, observant com els ocupants eren dos coneguts delinqüents de la població. Es va procedir a la seua identificació i registre del vehicle. Es va localitzar a l’interior del maleter una escopeta de canons superposats amagada entre roba i mantes.

Es van realitzar gestions per a identificar el número de sèrie de l’escopeta, amb el resultat que la mateixa figurava com sostreta, per la qual cosa davant aquests fets es va detenir als dos ocupants del vehicle per un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes. A més es van intervenir 4 telèfons mòbils, gran quantitat de diners així com el vehicle. Tot s’ha posat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado