22:12 - sábado, 2 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenen in fraganti a dos homes després de robar en dos domicilis

Un d’ells va tractar d’escapar pel terrat però va ser interceptat immediatament

Portaven gran quantitat de joies i efectes com a ordinadors, telèfons mòbils, monedes antigues, que van ser recuperats íntegrament

Se’ls imputen altres set robatoris amb força durant els dos últims mesos

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a dos homes de 48 i 17 anys, d’origen espanyol com a presumptes autors de nou robatoris amb força en domicilis en la localitat. Van ser sorpresos, gràcies a l’avís d’un veí, quan acabaven de sostraure en dos domicilis, portant gran quantitat de joies i altres efectes, a més d’eines per a forçar habitatges. Els arrestats són oncle i nebot.

L’arrest de l’oncle i nebot es va produir la matinada del dimarts quan un veí va alertar en escoltar sorolls i observar una llum de llanterna en un edifici pròxim. Immediatament dues patrulles van acudir al lloc sorprenent a dos homes en el replà de la primera planta, un d’ells portava diverses borses i l’altre en detectar la presència policial va tractar de fugir pel terrat de l’edifici, sent interceptats tots dos. En el seu huída el sospitós del terrat va tirar uns guants i una llanterna que portava.

Els agents van esbrinar que moments abans havien accedit a dos domicilis de l’edifici, pel que sembla en un d’ells haurien entrat forçant la porta i, a través d’aquest, havien accedit a l’altre. Els sospitosos portaven diverses borses, en algunes d’elles portaven efectes dels domicilis, principalment joies, a més ordinadors, telèfons mòbils, monedes antigues, bolígrafs i colònies; i en altres eines com una pota de cabra, punxons tornavisos, llanternes, diversos parells de guants i una corda d’uns 20 metres.

Els agents, després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força. L’oncle portava entre els seus efectes una clau del portal de l’edifici on va ser detingut.

A més els investigadors després dels esbrinaments oportuns els consideren als ara arrestats els presumptes autors d’altres set robatoris amb força comesos els últims dos mesos a Alzira. Els efectes recuperats han sigut lliurats als seus legítims propietaris.

El detingut major d’edat amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial, mentre que el menor va ser lliurat a la seua mare després d’adonar-se a la fiscalia de menors.

Últimas noticias

Contenido relacionado