06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un jove per sis robatoris amb força en quiosquets de la platja de Gandia

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que durant la matinada del dia 10 de maig s’havien produït quatre robatoris amb força en quatre quiosquets de la platja de Gandia.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el modus operandi per a accedir a l’interior dels establiments era o ben fracturant el barret fort o el cadenat de la porta o una finestra. Una vegada en el seu interior, sostreien diners, equips informàtics i aparells electrònics i botelles de begudes alcohòliques.

En el transcurs d’aquestes, els policies van esbrinar que durant la matinada del dia 16 s’havia comés altres dos robatoris amb força en dos quiosquets que ja havien patit un altre robatori la matinada del dia 10.

Continuant amb les perquisicions policials, els agents van esbrinar que els robatoris eren comesos per dues persones, mentre una accedia a l’interior, l’altra es quedava fora, i el que entrava ocultava el seu rostre i les mans amb guants.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van establir diversos dispositius de vigilància, i en el transcurs dels mateixos van esbrinar la identitat del sospitós, així com després de ser localitzat quan es trobava en una caseta, va ser detingut com a presumpte autor de sis robatoris amb força i li van intervenir les sabatilles i la dessuadora, que coincidien amb la roba que portava el dia dels robatoris.

Es continuen les recerques per al total esclariment dels fets.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado