jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dos ciclistes morts i tres ferits greus en ser atropellats en Oliva

Dos ciclistes han mort i altres tres estan ferits de gravetat en ser atropellats per un cotxe que la seua conductora quasi quadruplicava la taxa màxima d’alcohol permesa. El terrible accident s’ha registrat pocs minuts després de les 8.30 hores d’aquest matí en el punt quilomètric 206,4 de la carretera Nacional 332 en el terme municipal d’Oliva. Les víctimes són membres d’un grup de ciclistes de Xàbia.

Diverses patrulles del Destacament de Tràfic de la Guàrdia Civil de Gandia i tres ambulàncies han acudit amb urgència al lloc per a assistir a les víctimes. Un equip d’atestats s’ha fet càrrec de les diligències i de les recerques per a determinar les causes de l’accident.

Els especialistes de la Guàrdia Civil de Tràfic han inspeccionat de forma minuciosa el cotxe, els cadàvers i la calçada. També han realitzat la prova d’alcoholèmia i el test salival de detecció de substàncies estupefaents a la conductora del turisme. Ambdues proves van donar un resultat positiu. L’accident ha causat retencions en tots dos sentits de la carretera N-332.

El cotxe circulava en sentit oposat al dels sis ciclistes i va envair el carril contrari. Un dels tres ferits greus va patir una parada cardiorespiratòria, però el SAMU va aconseguir reanimar-ho. La conductora és una jove espanyola que havia estat tota la nit de festa. La dona va patir lesions lleus i va ser detinguda per dos delictes d’homicidi imprudent i altres tres de lesions.

Últimas noticias

Contenido relacionado