sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Charles Dickens serà el protagonista de l’Escoleta de Nadal de la Vall d’Uixó

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri el termini d'inscripció per a la III Escoleta de Nadal, amb un projecte que girarà entorn del Conte de Nadal de Charles Dickens.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert el termini d’inscripció per a la III Escoleta de Nadal, que se celebrarà del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener en els col·legis Centelles i La Moleta. L’horari és de 9.00 a 13.30 hores i està dirigida a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys.

La regidora d’Educació, Carmen García, ha destacat que aquesta iniciativa, que compleix la seua tercera edició “es va iniciar amb l’actual equip de govern” amb l’objectiu “d’oferir una proposta educativa i lúdica, creant un oci alternatiu fóra del context escolar i ajudant a conciliar la vida familiar i professional durant les vacances”.

La Coordinadora d’Ampas ha escollit per majoria el projecte de Món d’Animació, que tindrà com a fil conductor d’aquesta edició, el Conte de Nadal de Charles Dickens, per la qual cosa les activitats “giraran entorn d’aquesta temàtica, amb una programació específica per a cada edat”, ha indicat García.

Vicente Gumbau, representant de la Coordinadora d’Ampas, ha explicat que s’ha triat aquest projecte “perquè compta amb activitats de cuina, exposició i actuacions en les quals podran participar les famílies i una fira de treballs manuals”. A més hi haurà monitors per a atendre als xiquets i xiquetes amb necessitats educatives especials.

La matrícula es pot realitzar a través de l’Ampa de cada centre educatiu, lliurant el full d’inscripció i fent un ingrés de 30 euros. Cal destacar que l’Ajuntament subvenciona el preu total d’aquest servei (65 euros) perquè les famílies solament hagen de “pagar una quantitat més assequible”.

Per a finalitzar, l’edila d’Educació ha agraït “la labor que fa la Coordinadora d’Ampas, que s’ha implicat en aquest projecte i ha decidit què tipus d’activitats volien para els seus fills i filles”. En aquest sentit, ha remarcat que “la participació de la comunitat educativa en aquestes iniciatives és important, perquè tots i totes formem part d’aquest projecte transversal de Ciutat Educadora”.

Últimas noticias

Contenido relacionado