jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Globo contracta a 18 veïns després del seu acord de col·laboració amb l’Ajuntament d’Alfafar

L'Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament va ser l'encarregada de seleccionar als candidats que s'ajustaven a les necessitats i requisits de l'empresa.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara i el representant de l’empresa multinacional de moda i complements Globo van signar i van fer oficial ahir en el consistori l’acord de col·laboració per a la inserció laboral de veïns i veïnes d’Alfafar després de l’obertura de la seua nova botiga el mes de desembre passat en la zona comercial del municipi.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, un total de 18 veïnes i veïns desocupats d’Alfafar han sigut contractats per a formar part dels 31 treballadors que conformen la nova botiga de Globo en el nostre municipi. L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament, servei municipal gratuït responsable de potenciar la generació d’ús del municipi i facilitar la inserció laboral de les i els veïns, va ser l’encarregada de seleccionar a les i els candidats als llocs de dependents oferits en funció de les necessitats de l’empresa.

A més, el conveni signat entre l’Ajuntamentd’Alfafar i l’empresa italiana en expansió no solament fa referència a la posada en marxa de la botiga, sinó que s’estén a futurs processos de selecció encaminats a cobrir vacants o reforçar la plantilla ja existent.

L’obertura de la nova botiga de Globo, la quarta seu de la multinacional a Espanya amb més de 6.000 m2 i que pretén convertir-se en la base d’operacions des d’on dirigir els seus plans d’expansió per Espanya, se suma a l’arribada a Alfafar d’altres 20 grans empreses que han convertit la zona comercial del nostre municipi en un referent nacional del comerç de gran superfície.

L’acord de col·laboració aconseguit per l’Ajuntament és una altra mostra més del compromís del consistori per erigir-se com una entitat pública facilitadora amb la instal·lació de noves empreses per a afavorir l’ocupabilitat de les i els veïns desocupats, així com el desenvolupament econòmic i social d’Alfafar.

Últimas noticias

Contenido relacionado