09:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Igualtat reconeix a Alzira com a ‘Municipi acollidor’

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha reconegut a l’Ajuntament d’Alzira la condició de ‘Municipi acollidor’, com a entitat local adherida al Programa Carnet de Família Educadora, amb una vigència de dos anys.

Així ho ha comunicat la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, durant les jornades d’Acolliment Familiar organitzades en l’Ajuntament d’Alzira.

Molero ha explicat que després de la sol·licitud d’adhesió per part del municipi, la Conselleria d’Igualtat va resoldre favorablement, ahir mateix, la seua adhesió que inclou els compromisos que assumeix l’Ajuntament d’Alzira en benefici de les famílies educadores residents en el citat municipi.

Amb açò, segons la directora general d’Infància i Adolescència, l’Ajuntament aplicarà una sèrie d’avantatges a les famílies acreditades amb el carnet de família educadora.

En aquest sentit, aquestes famílies tindran accés gratuït a diverses activitats esportives i d’oci i temps lliure organitzades per la corporació municipal. Concretament, en les escoles d’estiu, els tallers de Nadal i de Pasqua, en activitats de la piscina municipal, en tallers en la Casa de la Cultura i en transport urbà.

Així mateix, les famílies amb el carnet de família educadora d’Alzira tindran un descompte equiparat al de les famílies nombroses en les activitats de l’Escola d’Arts Plàstiques.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado