domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Intervinguts 50 kg d’haixix i 25 de marihuana en el terme municipal de Sagunt

En el marc de l'operació “TELOS” s'ha procedit a la detenció de dos persones de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues

Dins dels dispositius establerts de forma permanent, amb l’objecte d’evitar el tràfic de drogues a la província de València, el la matinada d’avui dia 9 maig, la Guàrdia Civil de Puçol, confiscà en dos actuacions 50 kg d’haixix i 25 kg de marihuana.

Estos fets van ocórrer al voltant de les 00:00 i la 1:00 d’esta matinada, davant les sospites dels agents de la Guàrdia Civil de Puçol, van procedir a la identificació de dues persones de 27 i 56 anys de nacionalitat espanyola que circulava en un furgó i un turisme pel terme municipal de Sagunt el Peatge de l’AP7. En registrar estos vehicles els agents van localitzar a l’interior del furgó, diversos dobles fons amb 50 kg d’haixix i en el maleter del turisme 25 kg de marihuana.

En esta actuació els agents van confiscar a més de tot l’esmentat anteriorment el furgó, un turisme i 420 euros en efectiu.

Per tot això, la Guàrdia Civil, va procedir a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola d’edats compreses entre 27 i 56 anys, implicats en un delicte de tràfic de drogues.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Sagunt.

Últimas noticias

Contenido relacionado