sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La campanya de la Diputació ‘Un xiquet, un joguet’ porta centenars de joguets a les famílies més desfavorides de la província

La Diputació de Castelló ha distribuït aquesta setmana centenars de joguets entre les famílies amb menys recursos de la província a través de la cinquena edició de la campanya solidària ‘Un xiquet, un joguet’. Amb la compra de joguets nous i la recollida d’altres usats en bon estat, els distribueix a través dels equips socials base de les mancomunitats i ajuntaments a les famílies més necessitades de la província.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: “L’objectiu és que cap xiquet de qualsevol municipi de la província es quede sense el seu joguet aquestes festes de Nadal”[/pullquote]

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha participat en el repartiment de joguets en un dels centres educatius receptors. “L’objectiu és que cap xiquet, independentment de quin siga el seu municipi en la província, es quede sense el seu joguet aquestes festes nadalenques”.

Al costat dels joguets nous lliurats com a part de la col·laboració de la Diputació amb l’associació Projecte Campions, la campanya es completa amb una altra iniciativa que és el concurs de postals nadalenques, i que ha permés arreplegar joguets nous o usats en bon estat que han donat 600 xiquets de la província participants en aquest concurs.

Últimas noticias

Contenido relacionado