lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les AMPA i Aproca llancen un carnet per a afavorir les compres a Almassora

El regidor de Comerç d’Almassora, Santiago Agustí, ha presentat el carnet de soci en el qual participen les AMPA dels sis col·legis públics i l’escola infantil Sant Josep de la localitat, així com l’associació de professionals i comerciants Aproca. Aquesta targeta oferirà avantatges als pares en les compres de productes en els establiments que integren la xarxa Aproca, entitat presidida per Nerea López.
En la presentació del carnet han participat el president de la coordinadora de les AMPA, José Zurita, i la presidenta de l’AMPA del col·legi Cardenal Cisneros, Verónica Rubert, així com la pròpia López i el tresorer de l’entitat, Gerardo Peris. “Es tracta de la fusió de dos àmbits diferents, com el comerç i l’educació, que ara uneixen esforços per a desenvolupar un poble viu, que és el que volem”, segons l’edil de Comerç.
Gràcies a aquest acord de col·laboració, els socis de les AMPA rebran un carnet i un caseller amb espai per a vuit encunys, que segellaran cada vegada que realitzen una compra superior a 10 euros en algun dels negocis referits. Podran segellar un màxim de dues vegades en un mateix establiment. Els usuaris del carnet entraran en sorteigs trimestrals de vals de 50 euros cada vegada que completen el caseller.
Els representants de les famílies han recordat que el conveni és fruit de el “esforç voluntari” d’els qui formen part de les AMPA, un acord que ja ha permès avantatges com la reducció del preu de les entrades de cinema per a les famílies. Aquesta part també ha incidit que el seu treball va més enllà i té com a principal objectiu “lluitar pels drets dels xiquets”.
Campanya nadalenca
La campanya per a fomentar les compres a Almassora inclou també les activitats de la Fira de Nadal, que obrirà les seues portes aquest divendres a les 17 hores. Cal recordar que la mostra incorpora un dia respecte als dos d’anteriors edicions i reunirà a 19 establiments locals sota la carpa que s’instal·larà al costat de l’edifici consistorial. La Fira de Nadal estarà operativa, a més, dissabte i diumenge de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Els interessats a participar el dissabte en concurs de rebosteria poden inscriure’s en el SIAC fins al divendres.
D’altra banda, els comerciants del Mercat Central han elaborat un programa d’activitats nadalenques que continuarà des de demà i fins al dissabte amb la recollida d’aliments no peribles per a les ONG d’Almassora.

Últimas noticias

Contenido relacionado