sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Localitzen a un menor de 3 anys a Oliva buscat per les autoritats alemanyes

El menor de tres anys va ser traslladat a un centre de menors de protecció d'una localitat valenciana, a l'espera que les autoritats alemanyes es facen càrrec del menor.

Agents de la Policia Nacional amb la col·laboració de la Guàrdia Civil han localitzat a un xiquet de tres anys sobre què li constava un assenyalament internacional de protecció de persona per les autoritats alemanyes, ja que es trobava desaparegut. El menor es trobava al costat de la seua mare i en perfecte estat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies per part de la UFAM Central de la Policia Nacional de l’assenyalament internacional d’un menor de tres anys desaparegut, emés per les autoritats alemanyes, que podria trobar-se en determinats domicilis de les localitats valencianes de Pego o d’Oliva.

Els agents es van traslladar a estes localitats i van comprovar que el menor no residia en cap dels domicilis facilitats, però si van esbrinar que un familiar residia en un domicili d’Oliva, per la qual cosa van sol·licitar la col·laboració de la Guàrdia Civil de la localitat es van dirigir cap a este.

Una vegada en el domicili, els agents van comprovar que es tractava d’un familiar de la mare del menor, que els va manifestar, mostrant un estat de nerviosisme, que no sabia res del parador de la dona, i que no tenia relació amb ella així com tampoc sabia on residia. Els agents van observar roba infantil penjada en un estenedor i diversos objectes de xiquet en el sòl.

Els policies després d’entaular una conversa amb el familiar va manifestar que sabia que venien pel menor i que este es trobava en perfecte estat, posant-se en contacte telefònic amb la mare i aconseguint convéncer-la, que es va presentar a l’estona amb el menor als braços.

Els agents després d’una llarga conversa amb la dona, van aconseguir els entregara al seu fill, ja que es trobava tutelat per les autoritats alemanyes per patologia d’origen psiquiàtric.

El menor de tres anys va ser traslladat a un centre de menors de protecció d’una localitat valenciana, a l’espera que les autoritats alemanyes es facen càrrec del menor.

Últimas noticias

Contenido relacionado