sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Maria Josep Ortega insta a l’Hospital de la Ribera a autoritzar les derivacions a l’IVO de pacients que necessiten tractament oncològic

La diputada de Compromís, Maria Josep Ortega, ha assenyalat que “hem tingut constància que des de l’Hospital de la Ribera s’està negant, als pacients que ho sol·liciten, a ser derivats a l’IVO per a rebre els tractaments oncològics que necessiten”.

En virtut del conveni signat per la Conselleria de Sanitat Universal i l’Institut Valencià d’Oncologia (IVO) qualsevol usuari de la sanitat pública pot sol·licitar ser tractat en este centre, “però segons hem pogut constatar, en el cas dels centres hospitalaris públics de gestió privada com el d’Alzira, són els responsables del centre els que tenen l’última paraula per autoritzar les derivacions”, ha assegurat la diputada de Compromís.

“La concessió d’este hospital a l’empresa Ribera Salud acaba en abril de 2018 i segons hem pogut assabentar-nos els seus responsables es neguen a establir una col·laboració amb l’IVO que permeta la derivació de pacients, vinculant este fet al poc de temps que els queda de gestió”.

“Des de Compromís -ha afegit Ortega- trobem intolerable esta postura dels responsables de l’Hospital de la Ribera. Reclamem una rectificació immediata perquè no es pot permetre que per qüestions merament empresarials es prive als usuaris d’esta àrea de salut de comptar amb un servei a què tenen ple dret”.

Últimas noticias

Contenido relacionado