jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Ministeri de Medi Ambient aprova l’Informe d’Impacte Ambiental de la Connexió Sud d’Oliva entre l’AP7 i la carretera N332

El BOE de 25 d’abril de 2017 ha publicat definitivament la resolució de l’Informe d’Impacte Ambiental del projecte denominat «Conexión Sur de Oliva, fase 1 de la variante de la Safor (Valencia)», el qual determina la innecessarietat que el projecte se sotmeta a Avaluació d’Impacte Ambiental, per no tindre efectes significatius sobre el medi ambient.

L’alcalde, David González, s’ha posat en contacte amb els representants dels ministeris de Medi Ambient i de Foment per reivindicar l’impuls dels tràmits administratius que resten, perquè la construcció de l’enllaç sud d’Oliva siga una realitat com més prompte millor. També ha informat a tots els portaveus dels grups polítics de la corporació, que han celebrat la notícia, alhora que s’han mostrat cautelosos a causa de l’historial d’endarreriments que està patint l’expedient.

A partir d’ara, el Ministeri de Foment disposa de 4 anys, com a màxim, per iniciar les obres (Art. 47.4, Cap. II, de la Llei 21/2013, de 9 de desembre). En cas contrari, tots els tràmits ambientals s’hauran d’iniciar de nou. En qualsevol cas, el secretari general d’Infraestructures ha reiterat que es tracta d’un projecte prioritari per a l’equip actual del Ministeri.

Últimas noticias

Contenido relacionado