viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mobilitat sostenible llança la web anellcilista.com, sobre les obres del carril bici

De manera progressiva, s’incrementaran les dades i ferramentes a disposició de la ciutadania en la nova web, www.anellciclista.com, com ara plànols, plans d’obra o inclús els punts d’interés historicoartístic pròxims als itineraris establits.

Així ho ha explicat este matí el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha subratllat que la previsió és que tot el conjunt de la infraestructura estiga finalitzat abans de les pròximes festes de Falles. Ahir mateix, es reprendran les obres després de la pausa de Nadal (establida per a no interferir en l’activitat dels comerços).

Al llarg de les pròximes tres setmanes s’actuarà en dos trams: els previstos entre els carrers de la Pau i de Colón, per davant del Palau de Justícia; i en el carrer de Guillem de Castro, entre el carrer de Conca i la plaça de Sant Agustí. El regidor ha subratllat el compliment dels terminis dels trams ja executats, per part de l’empresa adjudicatària de l’obra, Pavasal, inclús a pesar dels episodis de pluges intenses de fa unes setmanes. També la web s’ha desenvolupat amb la col·laboració de l’esmentada empresa.

Així mateix, Grezzi ha destacat l’“estreta col·laboració” amb els comerciants de les zones per on transcorre l’Anell ciclista, amb els quals s’ha “treballat de manera molt pròxima, per a oferir informació de primera mà”. De fet, es preveu que la web incloga també informació sobre els establiments pròxims al recorregut ciclista. I també s’hi inclouran dades sobre els moments de cada actuació, de manera que la ciutadania puga incorporar esta informació a les seues previsions de desplaçament per la ciutat. “Sempre que hi ha una obra, es generen xicotetes molèsties al veïnat, però són assumibles”, ha explicat el regidor.

Finalment, la nova web preveu també un apartat per al contacte directe amb les persones que així ho desitgen, a través de correu electrònic. I també s’oferirà informació activa en les xarxes socials, amb el hastag #AnellCiclista.

El regidor Grezzi ha subratllat la importància de l’Anell ciclista, que evidenciarà “no sols que la bicicleta és el vehicle més ràpid i còmode per a desplaçar-se per València, sinó que, per la seua centralitat, tindrà enorme utilitat per a tota la ciutadania i la seua capacitat com a palanca de canvi cap a la sostenibilitat que en els pròxims mesos viurem i disfrutarem, de manera que es convertirà en una de les fites de la nova València”.

Últimas noticias

Contenido relacionado