martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Palau de la Generalitat celebra la Pasqua amb tallers i jocs tradicionals valencians

Ramos sempre ve abans de Pasqua i la Pasqua, per segon any consecutiu, ve acompanyada de jornada de portes obertes en el Palau de la Generalitat. A més, el públic infantil tornarà a ser protagonista durant els dies de festa, ja que la programació d’activitats estarà plena de tallers i jocs tradicionals valencians.

El calendari ho inaugura el taller d’instruments musicals que tindrà lloc en el pati gòtic del Palau a partir de les 17.30 hores del dimarts 18. El dimecres es confeccionaran estels o ‘catxerulos’, a la mateixa hora, i el dijous hi haurà un taller de treballs manuals tradicionals de Pasqua, també en el mateix horari. La programació es tancarà el divendres amb l’activitat dedicada als jocs tradicionals valencians, amb cita a les 17.30 hores. Convé tenir en compte que l’entrada és lliure, però l’aforament és limitat.

D’aquesta forma, el Palau de la Generalitat tornarà a convertir-se en un espai ple de vida aprofitant les vacances dels més xicotets, l’arribada de la primavera i el bon temps, consolidant-se així com una alternativa lúdic-recreativa i d’aprenentatge, que servisca com a desconnexió a pares, mares, avis, àvies i ‘xiquetes’ que gaudiran coneixent la història, patrimoni i tradicions de la seua terra en companyia del ‘Drac Alat’.

“La voluntat de la Generalitat és que aquestes activitats siguen d’entreteniment i de festa, al mateix temps que serveixen per a recuperar i aprendre les nostres tradicions”, ha expressat el President de la Generalitat, Ximo Puig, en el seu missatge d’invitació.

Últimas noticias

Contenido relacionado