lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna es porta a Fitur la Cordà en 360º

L’Ajuntament de Paterna exhibirà en Fitur la seua última Cordà en 360º. Així ho ha desvetllat huia la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche després d’assistir a la presentació del video promocional de Fitur de la Diputació de València.

Gràcies a l’enregistrament amb una càmera especial i en un format de 360º, el públic que acudeix al stand de la província de València, podrà gaudir d’aquest espectacle pirotècnic inigualable a través d’unes ulleres de realitat virtual que permetrà als visitants veure la Cordà com si estiguessin dins.

“D’aquesta manera, tots aquells que ho desitgen podran “ficar-se” en la Cordà celebrada el passat 28 d’agost en la qual 356 tiradors/es van disparar més de 70.000 coets en menys de 30 minuts”, ha explicat Periche, convençuda que els més d’1.000 quilos de pólvora entre femelletes i cohetons que es van disparar captivaran als assistents.

Periche ha destacat que “l’Ajuntament va aprofitar la seua presència en Fitur per portar el nom de Paterna per tot el món i difondre l’espectacularitat i singularitat de la Cordà com a festa única i inigualable i cada any més segura”.

Així mateix, la regidora ha assenyalat que “l’oportunitat de viure de manera simulada aquesta experiència permetrà a més d’un entendre la passió, el respecte i el lliurament dels tiradors a aquest acte que, any rere any, engrandeixen les festes de Paterna i la història del nostre poble, enforteix els senyals d’identitat paterneres i que, en poc temps pot obtenir la declaració de Festa d’Interès Turístic Nacional”.

Últimas noticias

Contenido relacionado